miércoles, 2 de octubre de 2013

PARLANT CLAR I CATALÀ

Molts som els que ja n’estem farts de sentir “Madrid ens roba”, dels victimismes infundats, de la transformació de la veritat i de la Història, de que amb els nostres impostos (tots, els del “bons i mals catalans”) es subvencioni l’apologia i l’adoctrinament en la mentida i circ en que s’ha convertit el desvari del molt honorable senyor Mas, aquell que s’erigeix com a Messies només d’uns quans catalans, i al que la resta hem de patir, perquè no ens enganyem, són molts els que ens ataquen per no seguir el seu corrent ideològic, és a dir, simplement per pensar diferent.

N’estic cansada de les mentides, i de que utilitzin a Espanya com a cap de turc per amagar la seva incompetència per a sortir de la crisi. Potser caldria més deixar d’invertir els 33’6 milions d’euros que la Generalitat destina a dietes i atencions protocol·làries i destinar-los a polítiques actives d’ocupació, ja que no necessitem diplomàtics catalans, ni duplicitats, ni noves fronteres, ni un govern que es dedica sistemàticament a crear problemes i confrontacions on no n’hi ha. Volem frenar l’atur. Els joves som el sector més castigat per la desocupació. Mentre el govern d’Espanya ha pres 6 mesures en un any per afavorir la nostre contractació, Mas i Jonqueres 0.

Per no parlar del que ens costa el “Dret a decidir”, a la reunió constitutiva pel pacte nacional pel dret a decidir hi van assistir el President de la Generalitat, la Presidenta del Parlament, la vicepresidenta del Govern, els consellers de la Presidència i de Justícia, els quatre presidents de les Diputacions catalanes i representants del Consell de Governs Locals, més representants de CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP, Nova Esquerra Catalana i Reagrupament. A això, l’hi hem d’afegir un grup d’entitats, les quals reben subvencions prou quantioses que fan decantar els seus interessos cap al govern de la Generalitat. Per exemple, des de gener de 2011 l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català ha rebut 70.000’00 euros, CCOO i UGT 5.131.553’35 euros, Òmnium Cultural 3.159.079’51 euros, el CONCA 20.610.821’06 euros, Plataforma per la Llengua-Col·lectiu l’Esbarzer 934.800’00 euros i d’altres fins arribar a una suma de 64.179.266. Això em fa veure que potser no son tants, però si molt ben pagats, i com que qui paga mana...

Si algú roba a Catalunya no és altre que la Generalitat amb el deute que arrossegarem fins al 2108, de 79.500 milions d’euros. Sumem-li que som la segona comunitat autònoma més deficitària del país i és fàcil veure que no és Espanya precisament la que roba ja que gràcies a la resta del país Catalunya té superàvit comercial.

Per no parlar de les conseqüències jurídiques i econòmiques que tindria sortir de la UE, perquè per molt que ho intentin amagar a pesar de les constants ratificacions dels Comissaris de la UE, quedaríem fora de la política econòmica europea, amb totes les conseqüències econòmiques, socials, legals i un llarg etc. que això comportaria.

Si estimessin Catalunya portarien la senyera, com nosaltres i no pas l’estelada, si l’estimessin la voldrien com fins ara: lliure, plural, rica, diversa i avantguardista, si l’estimessin respectarien la seva història, si l’estimessin lluitarien per treure-la de la crisi.

Per tot això, perquè m’estimo el meu país, Espanya, i casa meva, Catalunya, no entenc ni accepto el que li estant fent. No vull sortir d’Espanya sino de la crisi.

¡Y sin miedos ni complejos yo digo: VIVA ESPAÑA, que eso ya incluye CATALUÑA!

¡Ser catalana es la mejor manera de ser española!

Catalunya si, España también.






Marta Gimenez Arcusa
Presidenta de NNGG Terrassa 



No hay comentarios:

Publicar un comentario